Steph.sees posibilities

Aan de slag met jouw merkstrategie

Een goed merk neerzetten begint bij een goed verhaal. En ik vind dat iederéén een goed verhaal kan vertellen. De multinational met een duurzame drijfveer, maar ook de schoenmaker om de hoek. 

Wat gaan we doen tijdens een merkstrategietraject?

Ben jij klaar om jouw merkverhaal naar een hoger niveau te tillen? Start dan met een heldere strategie. Ik help je deze basis op papier te zetten. Dat doen we door middel van 1 of 2 workshops. Deze worden voor jou op maat samengesteld, afhankelijk van wat jij nodig hebt. We starten daarom met een kennismaking. Daarna ontvang je van mij een vragenlijst,  aan de hand daarvan stel ik de workshops samen. Denk aan het invullen van een visiepiramide, een kernwaardensessie of een zoektocht naar het archetype dat bij jouw bedrijf past. Uiteindelijk ontvang je een document waarin jouw merkverhaal is uitgewerkt. Dit is onder andere je leidraad voor toekomstige ontwerpen en campagnes. De kosten van dit merkstrategietraject zijn € 850,-.

Is dit iets voor jou?

Als je het aan mij vraagt zou élk bedrijf moeten werken vanuit een heldere merkstrategie. Als de basis klopt, zijn alle daaropvolgende communicatiekeuzes makkelijk te maken. Daarnaast herkent je doelgroep je direct. Zou jij graag eens een stapje terug doen en kijken naar de communicatiestrategie van jouw bedrijf en het verhaal dat je vertelt als één geheel in plaats van alle losse facetten die de dagelijkse sleur met zich meebrengt? Of heb je plannen om een nieuw merk of bedrijf in de markt te zetten en wil je dat jouw communicatiestrategie vanaf het begin meteen tot in de puntjes klopt? Dan is dit merkstrategietraject zeker iets voor jou. Voordeel aan werken met een creatieve duizendpoot als ik, is dat ik je na het concretiseren van je strategie óók kan helpen bij de creatieve uitrol ervan. 

Plan vrijblijvend een kennismaking in

Ik ben Stephanie van der Harst

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. Creatief, snel, flexibel, een tikkeltje eigenwijs en áltijd op de hoogte. Klaar om het verhaal van jouw merk naar een hoger niveau te brengen zodat dit meetbaar resultaat oplevert.

Als freelance creative & marketeer ondersteun ik bedrijven op het gebied van marktetingstrategie, design, contentcreatie, data-analyse, SEO copy writing, e-mailmarketing en campagnes. Ik kies het kanaal vanuit de doelstelling en zoek graag naar multidisciplinaire verbindingen. Met een passie voor branding en storytelling breng ik met alle liefde mooie merken naar een hoger niveau. Mijn doel is impact creëren voor merken die méér willen doen dan slechts het verhogen van de verkoopcijfers. Verhalen vertellen en betekenisvolle interactie uitlokken.

Stephanie van der Harst, merkstrateeg

Steph.sees | Tevreden klanten

steph sees. elho
steph sees. La Même Chose
steph sees. Hotel Botanique Breda
steph sees. Forte Welzijn